Bubblegum, uşaqlıq xatirələrini canlandıran dadı ilə dünyanın ən məşhur qənnadı məmulatlarından biridir. Xüsusilə çeynəmək üçün istifadə edilən saqqız, mastika ağaclarından qatran çeynəmiş qədim yunanlara qədər izlənilə bilər - dərman məqsədləri üçün, həm də həzz almaq üçün.
Ancaq 1928-ci ilə qədər Walter Diemer adlı bir adam çeynəyənin qabarcığı üfürməsinə imkan verən saqqız reseptini kəşf etdi. Çəhrayı rəng Diemerin əldə etməli olduğu yeganə qida boyasından gəldi, fərqli ləzzət isə təbii dadları təqlid edən meyvə kimi qoxuları olan ətirlər olan efirlərin birləşməsindən hazırlanmışdı.
Mathieu Teisseire Bubblegum siropu çox sevilən, nostaljik tutti frutti dadını canlandırır. Şirin konfet dadı, bişmiş şəkərin eyhamları və vanil notları ilə kokteyl, qazlı içki, südlü içkilər və desertlərə mükəmməl əlavədir.