Ağcaqayın çiçəyi Sambucus Nigra'nın çiçəyidir, vəhşi heyvanların yaşayış mühitini dəstəkləyən dekorativ yarpaqları və krujevalı yarpaqları üçün bağçılıqda geniş istifadə olunan kol növüdür. Kolda həmçinin şirə və mürəbbələrdə istifadə olunan kiçik tünd giləmeyvələr bitir.
Çiçəklər şirin, bal ətirli ağ salxımlardır ki, təzə istifadə edildikdə ləzzətli şirniyyat və likör yaradır. Gələndaş ləzzət profili incə armud, liçi və tropik nüanslarla bənzərsiz təzə və çiçək kimi təsvir olunur, bu da onu bütün dünyada həm yeməklərə, həm də içkilərə məşhur əlavəyə çevirir.
Mathieu Teisseire Gələndaş siropu öz zərif qoxusunu və çiçək xüsusiyyətlərini qazlı içkilərdən kokteyllərə qədər geniş çeşiddə məşhur içki reseptlərinə yansıdır, hisslərinizi yüksəldir və xidmət edir.