Tez-tez kivi kimi qısaldılmış kivi meyvəsi, Çindən gələn ağac üzümlərinin yeməli giləmeyvəsidir. 20-ci əsrin əvvəllərində kivinin becərilməsi Yeni Zelandiyaya yayıldı və burada o, 1940-cı illərdə orada yerləşən Britaniya və Amerika hərbçiləri arasında məşhurlaşdı. Nəticədə, meyvə antipodean xalqı ilə əlaqələndirildi və adını ölkənin simvolu olan quyruqsuz və uzun dimdikli quşdan götürdü.
Dərisi quşu xatırladan qəhvəyi qeyri-səlis kürkə malik olsa da, kivi meyvəsinin əti cəlbedici zümrüd yaşıl rəngə və qaymaqlı konsistensiyaya malikdir. Onun dadı çiyələk, qovun və bananı xatırladır, lakin özünəməxsus şirin və bir az turşuluğu ilə onu meyvə salatlarına, desert və içkilərə xüsusi dad əlavə edir.
Mathieu Teisseire kivi siropu bu çox sevilən meyvənin unikal dad və ləzzətini təqdim edir. Canlı yaşıl rəngi və şirin, turş və qaymaqlı dadların birləşməsi ilə bu sirop kokteyl, smuzi, qazlı içkilərə və limonadla gözəl susuzluğu yatıran son təqdim edir.